SAZNAJTE KAKAV VAM JE TEMPERAMENT I
KOJIM SPOSOBNOSTIMA RASPOLAŽETE

Upoznajte sebe

Otkrijte svoje sposobnosti i talente

Saznajte koji je poziv pravi za vas

Izaberite obrazovanje po svojoj meri

Konsultujte se sa Doktorom za karijeru

TESTIRAJTE SE BESPLATNO »

KAKO DO USPEHA U 3 KORAKA?

Besplatno proverite svoje stručne sposobnosti

Saznajte koje Vam zanimanje odovara

Izaberite adekvatno stručno usavršavanje

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU »

Pitate se kako da unapredite ili započnete blistavu karijeru? Imamo rešenje.

Osmislili smo sistem koji će vas uspešno voditi kroz svet konstantnog napretka u karijeri, rada na sebi i procene svojih realnih mogućnosti, bez obzira da li ste student koga tek čeka blistava karijera, da li već radite i želite da unapredite svoja znanja i status, da li se pripremate za inostranu karijeru ili želite započeti sopstveni biznis u sferi preduzetnika ili zanatlija. Uverićete se da je moguće!

Doktor za karijeru vam pomaže da donesete najbolju i naprofitabilniju odluku u vezi sa svojom karijerom.

Osnovni paket

Kako biste stekli što bolji i potpuniji uvid u svoju ličnost, veštine i interesovanja, rešite testove koji će vam pomoći da izaberete karijeru koja će biti isključivo po vašoj meri.

Saznaj više »

Specijalizovani paket

Uradite neke od dodatnih testova za precizniju analizu vaših postojećih potencijala i mogućnosti. Saznajte da li ste rođeni vođa, osoba od akcije ili ste perfekcionista u timu.

Saznaj više »

Pojedinačni testovi

Testirajte svoje profesionalne sposobnosti pomoću pojedinačnih testova. Ovi testovi su vrlo realni i pomoći će vam da otkrijete “nove” odgovore o sebi i svojoj karijeri.

Saznaj više »

Pregled kod doktora

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, obratite se našem Doktoru za karijeru koji će vam pomoći da izaberete prave testove za sebe i protumačiti rezultate istih.

Saznaj više »

Business Coaching

Krećete u novi poslovni poduhvat? Definišite svoje trenutno stanje, odredite prioritete, ciljeve i sastavite akcioni plan za ostvarivanje istih uz pomoć profesionalaca.

Saznaj više »

Mentorship paket

Ukoliko želite dobiti
odgovore na pitanja o svojim profesionalnim sposobnostima, motivaciji i temperamentu, ova grupa testova će vam pomoći u tome.

Saznaj više »

PROBAJ BESPLATNO!

Doktor za karijeru je za vas pripremio dva potpuno besplatna testa pomoću kojih ćete se uveriti u njegovu profesionalnost. Izdvojite nekoliko minuta vremena i saznajte kakav vam je temperament i kakvom lepezom sposobnosti i osobina raspolažete. Rezultate će vam dostaviti doktor, lično!