SAZNAJTE KAKAV VAM JE TEMPERAMENT I
KOJIM SPOSOBNOSTIMA RASPOLAŽETE

Upoznajte sebe

Otkrijte svoje sposobnosti i talente

Saznajte koji je poziv pravi za vas

Izaberite obrazovanje po svojoj meri

Konsultujte se sa Doktorom za karijeru

TESTIRAJTE SE BESPLATNO »

KAKO DO USPEHA U 3 KORAKA?

Besplatno proverite svoje stručne sposobnosti

Saznajte koje Vam zanimanje odovara

Izaberite adekvatno stručno usavršavanje

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU »

Želite li da započnete, unapredite ili potpuno promenite karijeru?

Bez obzira na to kojom delatnošću se bavimo, postoje trenuci kad ne znamo koji je pravi put ili rešenje za nas. Doktor za karijeru ima lek za sve! Bilo da ste student, zaposleni, menadžer, preduzetnik, zanatlija ili tek treba da izaberete profesiju kojom ćete se baviti. 

Za učenike
Ukoliko si učenik završnog razreda osnovne ili srednje škole i još nisi odlučio koja te oblast interesuje, nisi se informisao o školama i fakultetima u svom gradu, ili želiš da razmotriš druge mogućnosti, pravo je vreme da to učiniš. 
80€

 

Za studente
Doktor za karijeru brine o tvojoj budućnosti. On će ti pomoći da otkriješ šta je najbolje da upišeš, kako da spremiš prijemni, koje je pravo zanimanje za tebe i kako da se uhvatiš u koštac sa predrasudama o različitim profesijama.
80€

 

Za zaposlene
Želite promeniti posao ili ga učiniti zanimljivijim, unosnijim? Želite da, na sasvim drugačiji način, koristite svoje potencijale? Doktor za karijeru će vam pomoći da se konstantno razvijate i napredujete u svojoj izabranoj profesiji. 
40€

 

Za menadžere
Doktor za karijeru Vam pomaže da doterate slabiju stranu upravljanja (organizacionu ili interpersonalnu), naučite da držite stres pod kontrolom i da lako organizujete ljude i posao u bilo kojoj industriji. Budite jedan od najboljih u svojoj struci! 
40€

 

Za inostranu karijeru
Svi mi konstantno težimo nečem boljem. Lepšem životu, unosnijoj karijeri i, pre svega, srećnijoj i svetlijoj budućnosti. Saznajte da li posedujete neophodne veštine, znanja i sposobnosti za uspešan početak karijere u inostranstvu. 
20€

 

Za preduzetnike
Razmišljate da krenete preduzetničkim stopama ili ste se već odvažili da pokrenete sopstveni biznis? Uz pomoć različitih testova i priručnika, Doktor za karijeru će Vam biti pouzdani saradnik u kreiranju uspešnog portfolija Vaše kompanije. 
20€

 

Za zanatlije
Ukoliko ste primetili da se najbolje osećate kad nešto sami pravite ili kada ste na usluzi drugima, treba da proverite kom zanatu ste najskloniji. Možda biste voleli da šijete garderobu, radite u trgovini ili biste pre da brinete o drugima.
20€

 

Za HR stručnjake
Ukoliko ste stručnjak za selekciju i regrutaciju kandidata za posao, proverite da li posedujete sve poslovne veštine koje će vam biti potrebne za formiranje kompletnog tima na osnovu njihovih poslovnih osobina. 
40€

 

Pojedinačni testovi
Ako niste sigurni koji je to paket koji će zadovoljiti vašu radoznalost i dati adekvatne odgovore na pitanja koja imate, iskombinujte više testova po sopstvenom nahođenju i saznajte u kojoj biste profesiji bili ostvareni i uspešni. 
10€/Po testu