SAZNAJTE KAKAV VAM JE TEMPERAMENT I
KOJIM SPOSOBNOSTIMA RASPOLAŽETE

Upoznajte sebe

Otkrijte svoje sposobnosti i talente

Saznajte koji je poziv pravi za vas

Izaberite obrazovanje po svojoj meri

Konsultujte se sa Doktorom za karijeru

TESTIRAJTE SE BESPLATNO »

KAKO DO USPEHA U 3 KORAKA?

Besplatno proverite svoje stručne sposobnosti

Saznajte koje Vam zanimanje odovara

Izaberite adekvatno stručno usavršavanje

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU »

KAKO UTICATI NA RAZVOJ PROFESIONALNOG PUTA?

Neprikladne odluke u pogledu odabira i razvoja karijere u različitim životnim dobima mogu imati posledice kako finansijske prirode, tako i psihološke. Baš iz tog razloga je donošenje karijernih odluka prilično stresan proces.

Doktor za karijeru je prvenstveno kreiran da vam olakša ovaj proces i osigura da donesete set odluka koje će pozitivno uticati na vaš profesionalni i privatni život. Drugim rečima, podstičemo vas da samostalno i na temelju valjanih informacija donosite karijerne odluke.

U samom procesu vam pomažemo da:

  • prepoznate i prihvatite lične karakteristike i karakteristike pojedinog zanimanja/posla;
  • istražite vlastite mogućnosti u području obrazovanja i rada;
  • razvijete veštine planiranja profesionalnog puta;
  • razvijete veštine donošenja odluka;
  • nosite se s različitim stresnim iskustvima;
  • savladate neodlučnost i uspešno se prilagodite zahtevima posla.

Koji pregled vam je potreban?

Doktor za karijeru je namenjen osobama u svim fazama profesionalnog puta, bilo da prelazite iz obrazovnog sistema u poslovni, bilo da želite napredovati na trenutnom radnom mestu ili ste spremni za nove poslovne izazove.

Kako bismo vam osigurali najpovoljnije rezultate, za vas smo spremili pakete testova koji će vam pomoći da razvijete integrisanu i adekvatnu sliku o sebi i svojoj ulozi u svetu rada, da testirate tu sliku u odnosu na realnost i pretvorite je u stvarnost na vlastito zadovoljstvo i društvenu korist. Možete izabrati neki od postojećih paketa, a isto tako možete sami skrojiti paket pojedinačnih testova koji vam mogu pomoći u rešavanju nedoumica u vezi sa vašom karijerom.

 

Osnovni paket

Kako biste stekli što bolji i potpuniji uvid u svoju ličnost, veštine i interesovanja, rešite testove koji će vam pomoći da izaberete karijeru koja će biti isključivo po vašoj meri.

Saznajte više »

Specijalizovani paket

Uradite dodatne testove za precizniju analizu svojih potencijala i mogućnosti. Saznajte da li ste rođeni vođa, osoba od akcije ili ste perfekcionista u timu.

Saznajte više »

Pojedinačni testovi

Testirajte svoje profesionalne sposobnosti pomoću pojedinačnih testova. Ovi testovi su vrlo realni i pomoći će vam da otkrijete „nove” odgovore o sebi i svojoj karijeri.

Saznajte više »

Pregled kod doktora

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, obratite se našem Doktoru za karijeru, koji će vam pomoći da izaberete prave testove za sebe i protumačiti njihove rezultate.

Saznajte više »

Business Coaching

Krećete u novi poslovni poduhvat? Definišite svoje trenutno stanje, prioritete, ciljeve i akcioni plan za njihovo ostvarivanje uz pomoć profesionalaca.

Saznajte više »

Mentorship paket

Ukoliko želite da dobijete odgovore na pitanja o svojim profesionalnim sposobnostima, motivaciji i temperamentu, ova grupa testova će vam pomoći u tome.

Saznajte više »

Pre nego što se odlučite za gore navedene pakete, izdvojte nekoliko minuta i saznajte kakav vam je temperament i kakvom lepezom sposobnosti i osobina raspolažete. Ovi testovi su potpuno besplatni i pomoći će vam da se uverite u kvalitet ovog servisa, kao i u profesionalnost naših stručnjaka.

Izaberite svoj pregled »