SAZNAJTE KAKAV VAM JE TEMPERAMENT I
KOJIM SPOSOBNOSTIMA RASPOLAŽETE

Upoznajte sebe

Otkrijte svoje sposobnosti i talente

Saznajte koji je poziv pravi za vas

Izaberite obrazovanje po svojoj meri

Konsultujte se sa Doktorom za karijeru

TESTIRAJTE SE BESPLATNO »

KAKO DO USPEHA U 3 KORAKA?

Besplatno proverite svoje stručne sposobnosti

Saznajte koje Vam zanimanje odovara

Izaberite adekvatno stručno usavršavanje

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU »

DOKTOR ZA KARIJERU PRUŽA PERSPEKTIVU

Doktor za karijeru je servis koji vam pomaže da steknete jasnu sliku o tome koja vrsta posla bi vam u odnosu na vaše afinitete i sposobnosti donosila najviše, kako na materijalnom tako i nematerijalnom planu. Uz najsavremeniji sistem online testiranja i savete stručnjaka, vaš uspeh je sa nama zagarantovan.

Na raspolaganju su vam širok spektar testova kreiranih po najsavremenijim psihološkim metodama, kao i konsultacije sa našim psiholozima i biznis trenerima koji vam mogu pomoći u tome da ostvarite napredak na poslovnom planu bilo da je reč o odabiru adekvatnog fakulteta, unapređenja na postojećem poslu, novom radnom mestu ili inostranoj karijeri. Jer danas karijera je i naš lični i porodični život, naše druženje sa prijateljima. Zapravo, sve što radimo u životu utiče na naš položaj u poslovnom svetu i sve to zajedno jeste karijera. Na vama je da odlučite da li će taj put biti protkan uspesima ili razočaranjem i neuspehom.

Pomažemo vam da ostvarite svoj pun potencijal

Naš cilj je da uskladimo vašu ličnost sa poslom kojim se bavite ili kojim ćete se baviti. Veoma je važno da saznate što više o sebi kako bi kroz život donosili odluke koje će vam monotone svakodnevnice pretvoriti u uzbudljivu, dinamičnu avanturu. Ono što bi voleli sprečiti jete da se probudite jednog dana i shvatite da ste postali rob svog radnog mesta, bez volje za napredovanjem i bez zadovoljstva nad  svojim učinkom. Da bismo postali uspešni potrebno je pre svega da razumemo šta to upravlja našim životima, zdravljem i uspehom, kao i kako oni funkcionišu. Veoma je retka pojava da jedna osoba poseduje sve kvalitete koji su potrebni da bi bila uspešna u svakom poslu. Ono što je važno da budete svesni svojih snaga i slabosti. Da biste to uradili morate da procenite glavna dostignuća u vašem ličnom i profesionalnom životu, kao i veštine koje ste koristili za njihovo ostvarenje. A mi vam pomažemo da to uradite na jednostavan i efikasan način!

Za početak, uradite besplatan online test kako biste videli koja Vam vrsta posla najbolje odgovara. Na osnovu rezultata, bićete upućeni na paket testova koji će detaljno opisati pravac u kom treba da se profesionalno usmerite i dati potrebne informacije.

Nakon što preduzmete korake i ostvarite svoje ciljeve ostajemo otvoreni za vas. Bilo da ste u školi, na studijama ili ste zaposleni, uvek imate mogućnost da nam se obratite za savet ili pomoć. Naš posao je da Vas naučimo da nižete uspehe, a najbolja preporuka je upravo vaša profesionalna ostvarenost.