SAZNAJTE KAKAV VAM JE TEMPERAMENT I
KOJIM SPOSOBNOSTIMA RASPOLAŽETE

Upoznajte sebe

Otkrijte svoje sposobnosti i talente

Saznajte koji je poziv pravi za vas

Izaberite obrazovanje po svojoj meri

Konsultujte se sa Doktorom za karijeru

TESTIRAJTE SE BESPLATNO »

KAKO DO USPEHA U 3 KORAKA?

Besplatno proverite svoje stručne sposobnosti

Saznajte koje Vam zanimanje odovara

Izaberite adekvatno stručno usavršavanje

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU »

UNAPREDITE SVOJU KARIJERU UZ BESPLATNE ALATE I VODIČE

Doktor za karijeru vam daje mnoštvo „vitamina” u vidu vodiča i saveta pomoću kojih ćete moći da definišete i uskladite profesionalne ciljeve sa životnim stilom, željama, motivima i načinima za ostvarenje. Bilo da se nalazite na prekretnici u svojoj karijeri ili, jednostavno, želite da je unapredite na najefikasniji način, oni će biti blagotvorni za opšte zdravlje vaše karijere.

Dobar doktor neće samo lečiti vašu karijeru kada je već jasno da sa njom nešto nije u redu već će vas blagovremeno savetovati kako da njeno zdravlje bude što bolje. Neće dozvoliti da se vaša karijera razboli.

Vodiči za uspešno usmeravanje karijere

Naši stručnjaci će vam pomoći u tome ne samo testovima za karijernu orijentaciju već i nizom dodatnih, korisnih alata za uspešan pofesionalni razvoj koji vam se stavlja na raspolaganje. Među njima su saveti i smernice za uspešno vođenje karijere, kao i vodiči i priručnici za efikasno učenje, razvoj karijere i poslovanje u inostranstvu.

Svi ovi dodatni alati kreirani su kako biste:

  • se što bolje snašli u poslovnom svetu ukoliko prelazite iz sveta obrazovanja u svet rada;
  • donosili najbolje odluke za svoju karijeru ili pravili zaokrete koji će vam doneti uspeh;
  • usvojili nove informacije što brže i lakše bez obzira na to kojoj generaciji pripadate;
  • uspešno poslovali sa partnerima iz svih delova sveta.

Naučite da učite

Vodič koji je namenjen svima onima koji žele da se podsete efikasnih principa učenja ili da nova znanja usvajaju pomoću najefektivnijih tehnika. U njemu ćete saznati kako da se izborite sa najvećim problemima u učenju. Pomoći će vam i da steknete potrebnu disciplinu, ostvarite vrhunsku koncentraciju i odredite sopstveni stil učenja.

Preuzmi vodič »

Budite uspešni

Pomoću ovog vodiča moći ćete sami da analizirate svoj (do)sadašnji profesionalni život, odnosno da procenite koliko se on razlikuje od onoga što želite. Cilj je da vas podstakne da razmišljate o svojim dugoročnim ciljevima, u vezi sa svojim radom u kompaniji, dokvalifikacijom, životnim stilom i željenom visinom prihoda.

Preuzmi vodič »

Radite u inostranstvu

Ukoliko ste dobili posao daleko od kuće, a ne znate dovoljno o kulturi ljudi sa kojima ćete sarađivati, ovaj praktičan i koristan priručnik pomoći će vam da savladate osnove komunikacije sa ljudima iz svih delova sveta. Otkrićemo vam koje vrednosti važe u poslovnoj kulturi različitih zemalja i olakšaćemo vam prilagođavanje.

Preuzmi vodič »

Pronađite pravu karijeru za sebe »